• image
 • image
 • image

Interface

  Az Interface, a világ legnagyobb, kereskedelmi forgalomban is elérhető modulszőnyeg gyártója. Tervezés, innováció és fenntarthatóság terén vezető szerepet töltenek be az iparágon belül.

  Követendő példaként büszkék, hogy európai gyáregységeikben 1996 óta 98%-kal csökkentették a szén-dioxid kibocsátást, továbbá termelési folyamataik egyáltalán nem igényelnek vízfelhasználást. Valamennyi modulszőnyegük modulrendszerű alkalmazást tesz lehetővé: kevesebb hulladék a szőnyeg lefektetésekor, szelektív szőnyegcsere és könnyű karbantarthatóság jellemzi a termékeket.

  Ragasztómentes TacTiles® szőnyegfektető rendszerünkkel az alkalmazás során elkerülhetők a kellemetlen szagok és a folyékony ragasztóval járó szennyeződések.

  Tervezési tevékenységük hosszú múltra tekint vissza attól kezdődően, hogy az 1950-es években elkészítették az első modulszőnyeget.

  Moduláris szőnyegeik négyzet alakú és Skinny Planks formában állnak rendelkezésre,melynek eredményeképp széles körű kreatív alkalmazás megvalósítására adnak lehetőséget, az egységes faltól-falig elhelyezett formától kezdve az eklektikus, moduláris elképzelésekig. Tervezőik egyformán jól tájékozottak a tudomány újdonságai és a legújabb trendek, innovációk területén.

  Az Interface-nél folyamatosan tanulnak és inspirálódnak a természettől. Ezt bizonyítja, hogy új termékeik fejlesztéséhez a természet által ihletett technológiákat alkalmazzák.

  Miért fontos napjainkban a fenntarthatóság? Az alábbi videóban összefoglaltuk, mi miért dolgozunk nap, mint nap: https://www.youtube.com/watch?v=V5V63yUcbtk